Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупен ключ на Алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупен ключ на Алфа 146

Абе колеги....голям съм карък. Днес в бързането да запаля колата като завъртях ключа се скърши 1 см под пластмасовата част. Понеже не бях много близо до нас го натиснах навътре в стартера и си запалих колата и се прибрах ама повече не става този номер. Някой може ли да каже дали има това лесна оправия и дали ако викна ключар ще го оправи или има някакви чипове по него. Колата е Алфа Ромео 146 1.6 Боксер.

М/у другото съм от Бургас.

Мерси за съдействието.

а.

Ако си с фабричен имобилайзер (светва ти една жълта лампа с картинка ключ на таблото преди да запалиш) ИМА чип в ключа. Ключар трябва.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Има два три варианта, 1.вадиш счупеното парче и на ключар нов ключ с чип прехвърлят данните на нови чип /има теми/ стойност около 70-80лв ако не се лъжа
      2.вадиш счупеното по него ключар ти прави обикновен ключ , вадиш парчето от към пластмасовата част внимателно за да я запазиш и набиваш там новия обикновен ключ /този филм съм го играл преди 2 год. става/ стойнос около 7-10лв
      3. ползваш втория ключ /ако имаш/
      ----------
      145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
      156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

oki

мерси за отговорите, ама ... как да изкарам счупеното парче? То е доста навътре и не се вижда. Някои правил ли е тази маневра.

И...да...на таблото изкача оранжев сигнал ключ така че явно имам чип.

Comment

Първоначално публикувано от astrosapiens Покажи съобщение
          мерси за отговорите, ама ... как да изкарам счупеното парче? То е доста навътре и не се вижда. Някои правил ли е тази маневра.

И...да...на таблото изкача оранжев сигнал ключ така че явно имам чип.
          Анджък де аз затова ти писах че ти трее ключар.

Имаш чип.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

тъй тъй

Мерси за отговорите, в крайна сметка викнах ключар.

10 мин демонтаж, 1 час направа на ключа и 10 мин монтаж и 70 лв. по-късно всичко е ок. Ако на някой му трябва ключар от Бургас да свирне да му дам номера.

Comment

Working...
            X